Over MEEPLE

MEEPLE is een Belgisch product dat is ontwikkeld door productiehuis Sylvester. MEEPLE kan het best vergeleken worden met de online en digitale versie van een echt en fysieke evenementenlocatie, maar dan wel eentje met een enorme meerwaarde.

Uitgangspunt van het platform is samenkomen, elkaar ontmoeten en kennis delen en dat alles kan in de eigen huisstijl. Het platform is volledig in te richten volgens de eigen wensen met bijvoorbeeld:

een lobby, informatiebalie, plenaire zaal, break-0ut rooms, beursstands, virtuele rondleiding, ronde tafels met 1:1 videochats en een netwerklounge. Het aantal in te richten ruimtes is onbeperkt en alles wat je niet wil gebruiken kan ook uitgezet worden.

De organisatietalenten

In Nederland wordt MEEPLE geleid door organisatietalenten Monique Huizenga en Myrthe Strijker. Monique richt zich voornamelijk op de acquisitie, verzorgt de demo’s en helpt klanten bij het formuleren van het doel/de vorm voor het event. Monique wordt bij de acquisitie bijgestaan door Harry Weitering.

Op technisch gebied is Myrthe het aanspreekpunt. Zij verzorgt de inrichting van het platform en biedt ondersteuning voorafgaand of tijdens het event zelf.

Het is mogelijk om enkel gebruik te maken van MEEPLE als virtueel platform, maar we kunnen u ook volledig ontlasten door de gehele organisatie op ons te nemen. Denk daarbij aan: organisatie, communicatie en technische ondersteuning.

Harry Weitering

”Jouw wensen qua bereik en doelen staan centraal in mijn meedenken om te komen tot het beste online of hybride event! Verder adviseer ik je over de inzet van Meeple-events als participatieplatform voor medewerkers, klanten of burgers.”

Monique Huizenga

“Ik ben iemand die graag mensen verbindt en altijd enthousiast meedenkt. Online events zijn voor veel mensen een nieuwe manier van werken, maar met het MEEPLE platform is eigenlijk alles mogelijk. Belangrijkste tip: creëer dynamiek door een goede balans in te zetten tussen (uit)zenden en interactieve sessies.”

Myrthe Strijker

“Ik ben een enthousiaste alleskunner, schakel snel en zorg dat het platform tot in de puntjes wordt ingericht. Het is leuk om klanten te verrassen met het platform, waarbij kwaliteit en maatwerk voorop staat.”

Interesse? Vraag een gratis demo aan!

Alles van A tot Z voor u geregeld of liever zelf aan de slag in ons online platform? MEEPLE staat voor u klaar. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunnen we u ook een demo geven van ons platform.

Meer weten? Bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland