Seminar organiseren

Wilt u een seminar organiseren? MEEPLE helpt u daar graag bij. Met ons uitgebreide online platform zijn wij gespecialiseerd in online en hybride seminars. We vertellen u hier graag meer over.

Wat is een seminar?

Een seminar is een bijeenkomst van professionals die informatie met elkaar uitwisselen. Bijvoorbeeld door middel van presentaties of workshops. Het is een leuke en leerzame manier om uw kennis of dat van uw personeel of andere geïnteresseerden te vergroten.

De voordelen van een online seminar

Een online of hybride seminar is helemaal van deze tijd. Doordat deelnemers niet meer verplicht naar een locatie hoeven te komen, vergroot u snel de doelgroep. Maar er zijn meer voordelen:

soorten seminars

Een seminar kan zowel op locatie als online plaatsvinden, maar u kunt ook kiezen voor een hybride vorm. Dan kunnen deelnemers zowel op locatie als vanuit huis of een andere locatie deelnemen.

MEEPLE: hét online event platform

MEEPLE helpt u graag bij het organiseren van een online of hybride seminar. Wij bieden een uitgebreid online platform aan waarmee u uw seminar kunt hosten. U kunt ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan hiermee, maar we kunnen u ook volledig ontzorgen. Wat u wilt.

In ons online platform organiseert u probleemloos online seminars, symposia, beurzen, maar ook creatieve brainstorms of netwerksessies behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard geheel naar uw wensen en volledig gepersonaliseerd op thema of huisstijl.

Interesse? Vraag een gratis demo aan!

Alles van A tot Z voor u geregeld of liever zelf aan de slag in ons online platform? MEEPLE staat voor u klaar. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunnen we u ook een demo geven van ons platform.

Meer weten? Bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland