Online bijeenkomst

Bijeenkomsten vinden steeds vaker online plaats. Niet gek, het is namelijk een heel efficiënt en duurzaam alternatief voor de bijeenkomst op locatie. Uiteraard met dezelfde dynamiek en interactie mogelijkheden.

Wilt u een online bijeenkomst organiseren? Goed plan! Wij denken en helpen graag mee bij de realisatie hiervan.

De voordelen van een online bijeenkomst

Voor wie is een online bijeenkomt?

Eigenlijk is een online bijeenkomst voor iedereen interessant die een efficiënt, duurzaam en interactief alternatief zoekt voor een fysieke bijeenkomst.

Of het nou gaat om een klein bedrijf dat snel en samen zaken wil bespreken, of een groot bedrijf dat mensen uit het hele land of zelfs andere landen uit wil nodigen.

Een online bijeenkomst is in bijna alle situaties goed in te richten en heeft zelfs extra voordelen ten opzichte van een fysieke bijeenkomst.

Meeple: dé online evenementlocatie

MEEPLE helpt u graag bij het uitdenken en uitvoeren van uw online bijeenkomst. U heeft zelf volledige controle over de uitstraling van de online omgeving. Hierin kan uw huisstijl terugkomen of juist de boodschap die u wilt overbrengen.

Gaat het om één plenaire zaal of wilt u de mogelijkheid om zaken apart te bespreken, te presenteren of te netwerken. Alles is mogelijk. Samen kijken we naar wat past bij uw wensen.

Interesse? Vraag een gratis demo aan!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We helpen graag!

Al vele bedrijven gingen u voor, waardoor we snappen wat er nodig is om de perfecte online bijeenkomst te organiseren. We geven u dan ook graag een demo van ons platform. 

Meer weten? Bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland