Online symposium

Bij de organisatie van een online symposium komt veel kijken. U wilt natuurlijk dat alles professioneel en soepel verloopt. Alleen dan ervaart de bezoeker wat u precies voor ogen heeft.

MEEPLE kan u hierbij helpen! Samen met u kunnen wij uw boodschap en doelstellingen vertalen via ons online platform. Tot in de kleinste details en in huisstijl van uw eigen organisatie.

De voordelen van een online symposium

Wist u dat een symposium juist heel goed online kan worden georganiseerd? U bent niet afhankelijk van de inrichting van de locatie. U bepaalt zelf hoe de online ruimtes eruitzien. En doordat het online is, kun je een veel grotere doelgroep bereiken. U logt eenvoudig in en u bent erbij.

Daarnaast zijn er ook nog andere voordelen:

Een online symposium organiseren

MEEPLE kan u van A tot Z helpen bij de organisatie van uw online symposium. Wilt u een online symposium organiseren dat tot in de puntjes geregeld is? Wij kunnen de gehele of delen van de organisatie op ons nemen. Zo zorgen we dat alles soepel verloopt en de bezoekers de ervaring krijgen die u voor ogen heeft.

Meeple: hét online symposium platform

Ons online platform voor het organiseren van een symposium bevat veel mooie en handige functies. Zo kunt u een onbeperkt aantal ruimte openen met het platform van MEEPLE.

Denk hierbij aan een lobby, informatiebalie, plenaire zaal, break-out rooms en een netwerklounge. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uiteraard kunnen alle ruimtes naar wens worden opgemaakt. Bijvoorbeeld in de stijl van uw huisstijl of van het verhaal dat u wilt vertellen.

Interesse? Vraag een gratis demo aan!

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf dat u van A tot Z ontzorgt, of liever zelf de touwtjes in handen houdt en enkel gebruik wil maken van ons online platform: MEEPLE staat voor u klaar. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunnen we u ook een demo geven van ons platform.

Meer weten? Bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland