Webinar

Wilt u een webinar organiseren maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan bent u bij MEEPLE aan het juiste adres. Wij helpen u van A tot Z met het organiseren en de uitvoering van de webinar.

Met ons platform creëert u een unieke beleving voor uw gasten. Juist als u wilt opvallen in deze tijd, kan deze beleving hét verschil maken voor het succes van een webinar.

Wat is een webinar?

Een webinar is een lezing, presentatie, collega, workshop of iets vergelijkbaars dat online plaatsvindt. Handig, want de organisatie is een stuk minder complex dan bij een seminar of ander fysiek evenement. Zo hoeft u geen grote locatie te regelen voor uw gasten. Iedereen kan gewoon vanuit huis inloggen.

U kan een dienst of product presenteren, maar het kan ook informatief zijn. De invulling kunt u dus helemaal zelf bepalen.

Een webinar organiseren

Een webinar organiseert u heel eenvoudig samen met MEEPLE. Samen kijken we welke wensen er zijn en zorgen we dat het webinar geheel naar uw wens wordt ingericht.

Zo houden we rekening met de boodschap en kunnen we uw huisstijl volledig integreren. Zo kiest u zelf welk gevoel u de kijker mee wilt geven. Uiteraard denken wij hierin graag met u mee.

U kunt ook gebruikmaken van MEEPLE Lite. Hierin regelt u zelf de inrichting en zetten wij de omgeving voor u klaar.

De voordelen van een online webinar

Het organiseren van een webinar kent veel voordelen:

Interesse? Vraag een gratis demo aan!

Alles van A tot Z voor u geregeld of liever zelf aan de slag in ons online platform? MEEPLE staat voor u klaar. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunnen we u ook een demo geven van ons platform.

Meer weten? Bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland