Hybride evenement

Digitale evenementen zijn in opkomst. Door de talloze mogelijkheden online, worden evenementen steeds vaker digitaal georganiseerd.

Maar wist u dat het ook mogelijk is om evenementen op een hybride manier te organiseren? We leggen graag uit wat dit betekent en wat de mogelijkheden zijn!

De voordelen van een hybride event

Met een hybride evenement creëert u de optimale beleving voor uw gasten. De voordelen op een rij:

Wat is een hybride evenement?

Een hybride evenement is een combinatie tussen off- en online. Dit betekent dat er zowel fysiek als digitaal publiek aanwezig is. Het evenement wordt gegeven op een locatie waar deelnemers kunnen komen.

Daarnaast is het ook vanuit huis of een andere locatie te volgen. Vaak wordt voor één van de twee mogelijkheden gekozen: fysiek of online, maar het kan ook heel leuk zijn om deze twee vormen te combineren.

Combineer live en digitaal met elkaar

Het is eenvoudig om interactie te krijgen met deelnemers of publiek. Denk bijvoorbeeld aan een live seminar van een spreker die door een klein publiek wordt bijgewoond, maar door een veel groter publiek digitaal kan worden gevolgd. Het hebben van een live locatie kan een leuke toevoeging zijn aan het evenement, terwijl het grootste deel van de mensen het evenement thuis bijwoont.

Maar ook een evenement met tafelgasten is een mogelijkheid, waarbij het publiek vanuit huis vragen of onderwerpen aandraagt. Zo verbindt u eenvoudig een live evenement met de deelnemers digitaal. Zo zijn er nog tal van andere voorbeelden te noemen waarbij een hybride evenement een leuke oplossing is.

Interesse? Vraag een gratis demo aan!

Wij kunnen u helpen bij de organisatie van het live evenement én de koppeling maken met ons digitale evenementenplatform. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een demo aan, bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland