Virtueel event

Het wordt steeds populairder om een event virtueel te organiseren. Er zijn tal van mogelijkheden om het precies zo in te richten als u voor ogen heeft.

Wist u dat het vaak makkelijker, sneller en minstens net zo leuk is om een evenement virtueel te laten plaatsvinden? We vertellen u er graag meer over!

De voordelen van een virtueel event

Virtuele evenementen zijn in opkomst. Niet gek, er zijn namelijk tal van voordelen:

Wat is een virtueel event?

Een virtueel event is een evenement dat volledig online plaatsvindt. Het maakt hierbij niet uit wat voor evenement dat is. Van een lezing, een congres tot zelfs een grote beurs. Alles kan tegenwoordig online, waarbij veel interactiemogelijkheden aanwezig zijn. Door de online ruimtes in te richten zoals u dat wilt, kunnen we samen de boodschap of het gevoel overbrengen dat hoort bij het type evenement.

MEEPLE: hét virtuele eventplatform

Nu vraagt u zich misschien af: hoe gaat dit in zijn werk? Om de beleving te proeven kunt u een gratis demo van ons online evenementenplatform MEEPLE aanvragen. Samen met u kijken we graag naar uw wensen en de mogelijkheden. We richten snel een locatie voor u in, om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer weten? We denken graag met u mee

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee. Bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland