Online event

Wilt u een online event organiseren en zoekt u een geschikt systeem? MEEPLE kan u daarbij helpen of zelfs volledig ontzorgen!

Juist in deze tijd is het belangrijk om verbonden met elkaar te blijven. Waar het momenteel niet mogelijk is om fysieke evenementen te organiseren, moet u creatief zijn. Een online event kan dan een heel interessante oplossing zijn. We denken graag met u mee.

De voordelen van een online event

Het organiseren van een online event heeft zo zijn voordelen:

Een online event organiseren

Bij een online evenement komt meer kijken dan u op voorhand misschien denkt. Afhankelijk van het doel van het evenement moet u denken aan beeld, geluid, de setting en visuele ondersteuning. Het kan heel vervelend zijn als één of meerdere van deze onderdelen niet goed geregeld is.

Wilt u een online event organiseren dat tot in de puntjes goed opgezet is? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis demo aan. We kijken graag samen naar uw wensen en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Meeple: hét online event platform

Liever zelf de touwtjes in handen houden? Het is ook mogelijk om zelf gebruik te maken van ons online event platform. Met ons platform organiseer je probleemloos online evenementen, symposia, beurzen, maar ook creatieve brainstorms of netwerksessies behoren tot de mogelijkheden.

Dit platform kan geheel naar wens worden gepersonaliseerd. Bijvoorbeeld in lijn met uw huisstijl of het verhaal dat u wilt vertellen.

In ons platform kunt u verschillende zalen of stands openen. Zo kunt u dus eenvoudig online presentaties geven, interactieve sessies of zelfs een beurs organiseren.

Interesse? Vraag een gratis demo aan!

Alles van A tot Z voor u geregeld of liever zelf aan de slag in ons online platform? MEEPLE staat voor u klaar. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunnen we u ook een demo geven van ons platform.

Meer weten? Bel ons op 085 – 303 57 42 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland