Draaiboek online event (gratis template)

Om een goed online event te organiseren komt heel wat kijken. Het is belangrijk dat u hiervoor de juiste tools heeft én dat u goed bent voorbereid. Wij adviseren daarom om altijd een draaiboek te maken voor uw online event. Speciaal daarvoor hebben wij een voorbeeld gemaakt van een online draaiboek. Met MEEPLE komt u nooit voor verrassingen te staan!

Download gratis draaiboek voorbeeld

Het voordeel van een draaiboek

Een goed draaiboek is essentieel om te zorgen dat alles tijdens uw online evenement op rolletjes loopt. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de beleving, de interessante presentaties en het enthousiaste publiek.

MEEPLE maakt het eenvoudig om een overzichtelijk en compleet draaiboek op te stellen voor uw online event. Wij weten namelijk precies wat ervoor nodig is om online events succesvol te laten verlopen. Een basis draaiboek voor online events bestaat uit:

  • Omschrijving: beschrijf kort en bondig alle activiteiten op het evenement. Zo krijgt u een handig overzicht.
  • Tijden: Zorg dat u van iedere activiteit precies weet op welk tijdstip deze plaatsvindt.
  • Locatie: Zorg dat u weet waar de activiteiten plaatsvinden. Met MEEPLE Events kunt u uitgebreide online evenementen organiseren, met verschillende ruimtes. Niet onbelangrijk, dus!
  • Contactinformatie: zijn er last-minute wijzigingen? Wilt u nog snel iets bespreken, of iets doorgeven aan alle sprekers? Dan wilt u direct weten hoe u iedereen kan bereiken. Een compleet overzicht van de contactinformatie (telefoonnummers, e-mailadressen, etc.) van alle betrokkenen mag daarom niet ontbreken!

U kunt uw draaiboek zo beknopt of uitgebreid maken als u wilt. Download ons draaiboek voor online events om alle mogelijkheden te bekijken!

Kies voor MEEPLE Events

Online evenementen met het gevoel van fysieke aanwezigheid. Met MEEPLE Events krijgt u het voor elkaar! Een receptie, lobby, plenaire zalen en workshopruimtes, beursstands, face-to-face videochats en een netwerklounge; alles is mogelijk. Hoe uitgebreider het evenement, hoe belangrijker een goed draaiboek.

Gratis demo

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het MEEPLE Platform? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. U kunt ook geheel vrijblijvend onze gratis demo aanvragen, daarmee krijgt u direct te zien hoe handig het werkt.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 085-3035742 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl

Gratis whitepaper

Een succesvol hybride event organiseren? Zo doe je dat!

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland