Webinar programma

Een goed webinar organiseren kan lastig zijn en veel tijd kosten. Het webinar programma van MEEPLE is hiervoor de ideale tool! Met onze tool bent u verzekerd van stijlvolle presentaties die u eenvoudig en geheel naar wens in kunt richten.

Vragen die vaak gesteld worden zijn: hoe zet ik mijn presentatie mooi neer? Hoe kan ik tussendoor switchen om een deelnemer in beeld te krijgen? Hoe zorg ik voor voldoende interactie? En wat voor achtergrond kies ik voor een leuke sfeer? We geven u hier graag uitleg over.

Het voordeel van een webinar (+ tip)

U hoeft geen locatie en catering te regelen en mensen kunnen gewoon vanuit huis inloggen. Het scheelt daarom veel moeite (en kosten) om zo’n seminar digitaal te organiseren.

Tegelijkertijd hebben we allemaal weleens bij een online bijeenkomst gezeten waarbij we dachten: ‘dit was in het echt veel leuker geweest’. Tip: het is daarom belangrijk dat uw digitale presentatie goed werkt, er mooi uitziet en een interessant format heeft. Het webinar programma van MEEPLE maakt dit super eenvoudig en leuk om te doen! Samen met ons creëert u webinars waar mensen enthousiast van worden.

Kies voor MEEPLE Events

Online evenementen met het gevoel van fysieke aanwezigheid. Dat is wat het MEEPLE platform biedt. Een lobby, informatiebalie, plenaire zaal en workshop ruimtes, beursstands, ronde tafels met 1-op-1 videochats en een netwerklounge, het is allemaal mogelijk. Wellicht is dit allemaal nodig bij een kleinschalig webinar. In dat geval kunt u ook MEEPLE Lite proberen (een kleinschalige versie van onze tool).

Met MEEPLE Events kunt u digitaal samenkomen en kennis delen, geheel in uw eigen huisstijl en perfect gevormd naar uw wensen.

  • Gratis demo
  • Webinars in uw huisstijl
  • Online event dat voelt als een fysieke bijeenkomst
  • Digitale omgeving ingericht naar uw wensen

Gratis demo

Benieuwd naar het webinar programma van MEEPLE? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend een gratis demo aanvragen, waarmee u direct kunt zien hoe handig het werkt.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 085-3035742 of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl  

Gratis whitepaper

Een succesvol hybride event organiseren? Zo doe je dat!

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland