Wat is een hybride event?

Hybride events zijn klaar voor de toekomst. Ze bestaan natuurlijk al langer, maar door de coronapandemie ontwikkelt dit type events zich opeens supersnel. Meer weten over hybride events en hoe u ze organiseert? Wij vertellen u er alles over.

Een hybride event is een combinatie van een offline en online event. Uw publiek kan zelf kiezen of ze fysiek aanwezig willen zijn, of liever thuis op een scherm. Als u de juist tools heeft, is de inhoud en de beleving voor beide type deelnemers hetzelfde. Dat is ook meteen het grootste verschil tussen een hybride event en een livestream. Tijdens een hybride event doen online deelnemers net zo goed mee met de interactie tussen publiek en sprekers op het evenement.

Voordelen van een hybride event

Als u evenementen in een hybride vorm organiseert, kunt u een veel groter publiek bereiken. En u vergroot niet alleen uw omzet en bereik, maar het is natuurlijk ook kostenbesparend. U hoeft namelijk voor de online deelnemers geen uitgebreide catering te verzorgen en de deelnemers zelf besparen op de reiskosten. Ook kunt u het evenement eenvoudig opnemen, wat waardevolle content oplevert die u nog jaren kunt gebruiken.

Kies voor MEEPLE Events

Twijfelt u of online deelnemen aan een evenement net zo waardevol kan zijn als fysieke aanwezigheid? Dan raden we u aan eens te kijken naar wat MEEPLE Events u allemaal kan bieden. Met ons uitgebreide online event programma is alles mogelijk. U kunt alles wat er op de fysieke bijeenkomst te doen is, direct vertalen naar de digitale omgeving. Tip: zorg voor dynamische beelden door meerdere camera’s te gebruiken. Zo blijven online deelnemers geboeid en betrokken.

Met MEEPLE Events kunt u digitaal en fysiek samenkomen combineren. Zo kunt u uw kennis met nóg meer mensen delen. De digitale omgeving kunt u met MEEPLE Events helemaal in uw eigen huisstijl inrichten, perfect gevormd naar uw wensen.

  • Gratis demo
  • Hybride events voor een groter publiek
  • Online omgeving met dezelfde inhoud en beleving als fysiek
  • Volledig afgestemd op uw wensen

Gratis demo

Benieuwd naar wat MEEPLE kan betekenen voor uw hybride events? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Ook kunt u geheel vrijblijvend een gratis demo aanvragen, waarmee u direct kan zien wat er allemaal mogelijk is en hoe makkelijk het werkt. Meer weten? Bel ons gerust op 085-3035742, of stuur een e-mail naar info@meeple-events.nl

Gratis whitepaper

Een succesvol hybride event organiseren? Zo doe je dat!

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland