Online event studio

Als u een online event wilt organiseren, is goede techniek een vereiste. Het is fijn om alle mogelijkheden te hebben die u zoekt, deze eenvoudig in gebruik zijn en probleemloos werken. In de online event studio van MEEPLE ontdekt u hoe eenvoudig het kan zijn om een mooi, interessant en dynamisch event te organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en de technische aspecten sluiten naadloos op elkaar aan. Duik met ons platform de studio in!

Alles in één studio en platfrom

Bij een goed online event komt veel kijken. Misschien wilt u veel interactie met het publiek, of de huisstijl van uw bedrijf integreren in het event. Een wens kan zijn om verschillende ruimtes binnen één event te creëren en leuke geluidseffecten toe te voegen – bijvoorbeeld bij het binnengaan van een ruimte of de start van een presentatie.

In de online event studio van MEEPLE kan het allemaal en wij maken het ook nog eens eenvoudig! Wij nemen u de techniek graag uit handen, zodat u zich volledig op uw verhaal kunt concentreren. Wij laten uw ideeën vervolgens tot leven komen. In onze studio werken we samen tot het online event er precies staat zoals u voor ogen heeft.

  • Alle mogelijkheden die je nodig hebt
  • Praktisch en makkelijk in gebruik
  • Werkt probleemloos
  • Volledig te personaliseren

Online event tool: MEEPLE (Lite)

MEEPLE biedt een online event tool met eindeloos veel mogelijkheden. Hiermee kunnen wij de volledige organisatie voor u uit handen nemen. Wilt u een kleinere versie, waarmee u zelf online events kunt maken? Dan is MEEPLE Lite iets voor u! Dit is een aparte omgeving, die u zelf kunt personaliseren.

Gratis demo of advies?

Benieuwd hoe onze online event studio in de praktijk werkt, en wat we allemaal kunnen maken? Vraag dan onze gratis demo aan! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via ons formulier, bel ons op 085-303 57 42 of stuur een mail naar info@meeple-events.nl.

Gratis whitepaper

Een succesvol hybride event organiseren? Zo doe je dat!

Wil je een online event organiseren?

Meld je aan voor een gratis demo op ons platform!

Gratis demo

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland