Online event ideeën

Barst u van de goede ideeën voor online events, maar twijfelt u of ze praktisch uitvoerbaar zijn? Of bent u op zoek naar inspiratie voor events?

  • Wellicht is een interactief webinar voor uw medewerkers of klanten een goed idee!
  • Of creëer een online congres compleet met verschillende zalen voor workhops, plenaire lezingen en een netwerklobby.
  • Ook kunt u de dagelijkse interne vergaderingen leuker door je teams plaats te laten nemen aan een digitale vergadertafel in een online bijeenkomst.

Creëer events precies zoals u het voor ogen heeft

Mooie online events organiseren vergt veel tijd en energie, maar dan heb je ook wat! Het MEEPLE platform biedt alles wat u nodig heeft om uw online event ideeën waar te maken. Of het nu een online lezing is, een hybride event of een webinar: met de online event tool van MEEPLE krijgt u het voor elkaar. Uw events zullen er precies uitzien zoals u ze in uw hoofd had bedacht – en misschien zelfs beter.

Hoe kies ik de juiste tool voor mijn online event ideeën?

Dit hangt helemaal af van uw specifieke wensen. Wilt u voor veel interactie zorgen tussen de deelnemers of meerdere ruimtes waar mensen kunnen aansluiten? Wilt u uw bedrijfskleuren en logo integreren in de ruimtes en leuke geluidseffecten toevoegen om uw publiek te enthousiasmeren? Vertel ons wat uw ideeën zijn en wij geven u de juiste tools om ze uit te voeren.

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: je neemt deel aan een online event en denkt: “dit was zo veel beter geweest in het echt.” MEEPLE laat zien dat mensen ook écht enthousiast kunnen worden van online events. Als uw presentatie mooi vormgegeven is, een interessant format heeft en perfect werkt, komt het goed. De online event tools van MEEPLE maken het makkelijk en leuk om events te organiseren waarbij de deelnemers zich van begin tot eind betrokken voelen.

Kies voor MEEPLE Events

MEEPLE kunt u het best vergelijken met de digitale versie van een echte, fysieke evenementenlocatie, die ook nog eens een enorme meerwaarde heeft. Een receptie, lobby, plenaire zaal, workshopruimtes, beursstands, rondetafelgesprekken, een netwerklounge, alles is mogelijk. Met MEEPLE Events komen mensen digitaal samen om ideeën te delen, te leren en te vergaderen, en dat alles in de huisstijl van uw bedrijf en volledig afgestemd op uw wensen.

  • Integreer uw huisstijl en logo
  • Gratis demoversie
  • Online events die aanvoelen als een echt, fysiek evenement
  • Perfect afgestemd op uw wensen

U kunt simpelweg een beroep doen op MEEPLE als virtueel platform, maar ook een full-servicepakket met technische, conceptuele en redactionele ondersteuning behoort tot de mogelijkheden.

Probeer een gratis demo

Benieuwd naar wat MEEPLE te bieden heeft? Of het nu een eenvoudige livestream is, of een volledig platform waarin we alles van A tot Z voor u klaarzetten: laat het ons weten! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw online event ideeën te bespreken. U kunt ook geheel vrijblijvend een gratis demo van onze online tools aanvragen, zodat u een idee krijgt hoe het werkt.

Meer weten? Neem contact met ons op via 085-3035732 of mail naar info@meeple-events.nl

Gratis whitepaper

Een succesvol hybride event organiseren? Zo doe je dat!

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland