Zonder limiet samenkomen met zoveel mogelijk mensen als je wil, op een zelfgekozen locatie, met volop ruimte voor interactie: het kan op het virtuele platform van MEEPLE. Het in België ontwikkelde digitale evenementenplatform is nu ook in Nederland beschikbaar. Elkaar ontmoeten, kennis delen, een feestje vieren of stil staan bij een bijzondere gebeurtenis alles is mogelijk op het platform.

MEEPLE kan het beste vergeleken worden met de online en digitale versie van een echte en fysieke evenementenlocatie. Het is een virtuele wereld, waarin deelnemers vanachter hun computer/laptop vrij kunnen bewegen. Met een virtuele lobby, een informatiebalie en diverse zelf in te richten zalen, zoals bijvoorbeeld een plenaire zaal voor presentaties, een beursvloer met beursstand en workshopruimtes voor trainingen, kan elke boodschap of elke doelstelling in compleet eigen stijl vertaald worden. Maar ook het aanmaken van ronde tafels voor bijvoorbeeld debatten waarbij de deelnemers elkaar zien en horen of één op één (video)chats zijn mogelijk. De eigen huisstijl kan geheel doorgevoerd worden op het hele platform, waardoor een sfeervolle setting ontstaat tot in de kleinste details.

Meerwaarde
Het virtuele platform biedt een enorme meerwaarde voor evenementen in deze door Corona veranderende wereld. De organisator kan zelf beslissen of het event live, met vooraf opgenomen video’s of met een combinatie van beiden (hybride) georganiseerd moet worden. De uitzending kan plaatsvinden vanaf elke locatie en sprekers kunnen zelfs vanuit huis aansluiten. Doordat het evenement online plaatsvindt kunnen er achteraf interessante statistieken gedeeld worden. Uitgangspunt van het virtuele platform is het bieden van interactie mogelijkheden en een online beleving, want dat zijn juist de dingen die een evenement interessant en leuk maken.

MEEPLE NEDERLAND
In België is MEEPLE al een begrip bij grote opdrachtgevers. Er komen dagelijks aanvragen binnen en ook uit Nederland toonden bedrijven, overheden en organisaties interesse. Door samenwerking met een Nederlandse partner kan de Nederlandse markt nu ook gebruik maken van MEEPLE. Informatie over het platform is te vinden op www.meeple-events.nl waar een afspraak gemaakt kan worden voor een online demonstratie.

Neem contact met ons op
085 303 57 42

Adres:
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP in Hoogeveen
Nederland